Πίτα του φτερού


Υλικά

  • Κοτόπουλο 200 γρμ.
  • 1 Πράσινη πιπεριά (ψιλοκομμένη)
  • 1 Κόκκινη πιπεριά (ψιλοκομμένη)
  • Τυρί Γκούντα 100 – 200 γρμ.
  • 1 Αυγό (χτυπημένο)
  • Πιπέρι & Αλάτι (προαιρετικά)


Οδηγίες

Βράζουμε το κοτόπουλο.

Το αφήνουμε να κρυώσει και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

Ξεψαχνίζουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε σε κύβους.

Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το κοτόπουλο με τα υπόλοιπα υλικά.

Ανοίγουμε μια συσκευασία «τόσο απλά» (κατευθείαν από την κατάψυξη).

Ξεχωρίζουμε τα δύο φύλλα και αφαιρούμε το χαρτί που έχουν ανάμεσα.

Απλώνουμε τη γέμιση στο κάτω φύλλο.

Καλύπτουμε με το πάνω φύλλο και βάζουμε το ταψί στο φούρνο.

Ψήνουμε για 35 – 40 λεπτά (ανάλογα το φούρνο) να πάρει ωραίο χρώμα το φύλλο μας.