Πίτα της Σισιλιάνας


Υλικά

  • Συμπυκνωμένο τοματοπολτό 2 κ. σ.
  • Τυρί μοτσαρέλα, 200 γρμ. (τριμμένη)
  • 6 αντζούγιες, κομμένες σε κομμάτια
  • 12 ντοματίνια (κομμένα στη μέση)
  • 6 ελιές Καλαμών (χωρίς το κουκούτσι)
  • 12 φύλλα ρόκας


Οδηγίες

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

Βγάζουμε μια συσκευασία «τόσο απλά» (κατευθείαν από την κατάψυξη).

Ξεχωρίζουμε τα δύο φύλλα και αφαιρούμε το χαρτί που έχουν ανάμεσα.

Απλώνουμε τον τοματοπολτό στο κάτω φύλλο.

Από πάνω βάζουμε μία στρώση τριμμένη μοτσαρέλα.

Στη συνέχεια μοιράζουμε τις αντζούγιες, τα φύλλα ρόκας, τα ντοματίνια και τις ελιές.

Καλύπτουμε με όσο τυρί έμεινε.

Σκεπάζουμε με το πάνω φύλλο και βάζουμε το ταψί στο φούρνο.

Ψήνουμε για 35 – 40 λεπτά (ανάλογα το φούρνο).